Image
Bild: Per Ranung

Här är vinnaren i Årets fulaste kontor

Event Polisen vid utredningsjouren på Södermalm är 2010 års vinnare av Årets fulaste kontor. Struktur, som arrangerar tävlingen i samarbete med Elle Interiör, har nu sett till att förstapristagaren fått en genomtänkt och välbehövlig nyrenovering av sin arbetsplats samt att andra- och tredjepristagaren, Team Aktiv Rehab respektive Silva Sweden, erhållit nödvändig konsultation.
Publicerad den 2 Maj 2011
Polisen vid utredningsjouren på Södermalm är 2010 års vinnare av Årets fulaste kontor. Foto: Per Ranung. Bild: Per Ranung
Polisen vid utredningsjouren på Södermalm är 2010 års vinnare av Årets fulaste kontor. Foto: Per Ranung. Så här blev det efter renoveringen. Foto: Per Ranung. Bild: Per Ranung
Så här blev det efter renoveringen. Foto: Per Ranung.

– Det känns roligt att fått hjälpa ett av våra viktigaste samhällsorgan till en stimulerande arbetsplats. Poliserna som arbetar på Utredningsjouren får aldrig en lugn stund och behandlar en stor mängd av olika ärenden vilket förutsätter en anpassad miljö. Mot bakgrund av detta känns det roligt att utredningsjouren på Södermalm är årets vinnare och får hjälp med att ordna upp sin arbetsmiljö, säger Sture Nilsson, vd Struktur.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige