Image

Här är Hallengrens efterträdare

Karriär Carola Lavén blir ny affärsområdeschef för NCC Property Development och tillträder senast i april. Hon kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon är affärsutvecklingschef och ingår i företagsledningen.
Publicerad den 25 Februari 2013
Carola Laven. Bild: Sten Jansin
Carola Laven.

Carola Lavén har haft framträdande chefsroller inom affärsutveckling på Atrium Ljungberg (Ljungberggruppen) sedan 2003. Innan dess arbetade hon på Drott och Skanska i flera olika chefspositioner med förvaltning och utveckling av fastigheter.

- Jag är övertygad om att Carola kommer ge ett stort bidrag till utvecklingen av vår fastighetsaffär, såväl som till hela NCC:s tillväxt. Hennes expertis och breda erfarenhet från alla typer av fastighetsprojekt – allt från utveckling av kommersiella lokaler till bostäder – såväl som hennes starka ledaregenskaper, kommer vara värdefulla för att stärka NCC:s position i framtiden, säger Peter Wågström, vd och koncernchef för NCC.

Carola har en civilingenjörsexamen från KTH och sitter i styrelsen för Bris sedan 2011. Hon kommer nu att ingå i NCC:s koncernledning.

- Carola har på ett mycket förtjänstfullt sätt och under många år bidragit till Atrium Ljungbergs utveckling och framgång. Vi kommer att sakna henne och önskar henne lycka till i den nya rollen, kommenterar Atrium Ljungbergs vd Ingalill Berglund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige