Image

Här är de ledande fastighetsjuristerna

Juridik 17 ärenden till ett underliggande fastighetsvärde om 20,75 miljarder kronor – det är facit för den fastighetsjurist som medverkade i affärer för störst värden under 2011.
Publicerad den 11 Juni 2012
Patrick Forslund. Bild: Vinge. Bild: Vinge
Patrick Forslund. Bild: Vinge.

I Fastighetssveriges senaste pappersmagasin listar vi branschens viktigaste juristbyråer ur flera aspekter.

Mannheimer Swartling är med en affärsvolym på 62,5 miljarder kronor (varav finansiering cirka 16,2 miljarder kronor), störst i landet sett till affärsvolym, en bra bit före Vinge och Lindahl.

Också sett till antalet jurister i fastighetsteamet är Mannheimer Swartling störst, med 52 personer, men här delas förstaplatsen med Lindahl. Setterwalls är trea med sina 30 personer.

Men det är Vinge som har den jurist som samlade ihop störst affärsvolym under 2011; Patrick Forslund medverkade i 17 ärenden med en sammanlagd affärsvolym om hela 20,75 miljarder kronor.

Klicka här för att läsa Fastighetssveriges senaste nummer som e-tidning. Du hittar översikten över juristbyråerna på sidorna 76-81.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Setterwalls Advokatbyrå på Branschguiden

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Du hittar våra kontor i de tre största städerna – Stockholm, Göteborg och Malmö.

Våra experter inom fastighetsrätt erbjuder affärsmässiga och juridiska lösningar med fokus på fastighetens hela ”livscykel” – från förvärv, exploatering, upplåtelse och finansiering till överlåtelse.

Vi ger råd till innehavare av lokal- och bostadsfastigheter samt till lokalhyresgäster. Bland våra klienter finns svenska och utländska fastighet...

Läs mer om Setterwalls Advokatbyrå på Branschguiden

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Huvudkontor i het regionstad ut på marknaden

Transaktioner 4 400 kvadratmeter kontor i het regionstad kommer ut på marknaden. Jakob Eriksson på berättar hur intresset ser ut för fastigheten, hyresgästen och staden inför den stundande försäljningen av Sparbanken Rekarnes kontor i Eskilstuna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY