Image

Här är de ledande fastighetsjuristerna

Juridik 17 ärenden till ett underliggande fastighetsvärde om 20,75 miljarder kronor – det är facit för den fastighetsjurist som medverkade i affärer för störst värden under 2011.
Publicerad den 11 Juni 2012
Patrick Forslund. Bild: Vinge. Bild: Vinge
Patrick Forslund. Bild: Vinge.

I Fastighetssveriges senaste pappersmagasin listar vi branschens viktigaste juristbyråer ur flera aspekter.

Mannheimer Swartling är med en affärsvolym på 62,5 miljarder kronor (varav finansiering cirka 16,2 miljarder kronor), störst i landet sett till affärsvolym, en bra bit före Vinge och Lindahl.

Också sett till antalet jurister i fastighetsteamet är Mannheimer Swartling störst, med 52 personer, men här delas förstaplatsen med Lindahl. Setterwalls är trea med sina 30 personer.

Men det är Vinge som har den jurist som samlade ihop störst affärsvolym under 2011; Patrick Forslund medverkade i 17 ärenden med en sammanlagd affärsvolym om hela 20,75 miljarder kronor.

Klicka här för att läsa Fastighetssveriges senaste nummer som e-tidning. Du hittar översikten över juristbyråerna på sidorna 76-81.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige