Image

Här är Centenis nya ledning

Karriär Centeni, som äger nio av Boultbees gamla köpcentrum, har en ny ledning.
Publicerad den 3 Oktober 2011

Advokaten Lars Söderqvist lämnar nu sitt uppdrag för Centeni.

– Mitt uppdrag var att få bolaget på rätt köl igen och nu när bolaget är i balans är det naturligt för oss att lämna över till en ordinarie organisation, säger Lars Söderqvist.

Centenis nya ledning:
# Lars Linder-Aronson blir ny styrelseordförande.
- Det arbete som utförts sedan ägarförändringen i våras ger en utmärkt grund för att ta bolaget in i nästa fas. Med den nya organisationen på plats kan vi nu fortsätta förbättringsarbetet i dialog med hyresgästerna och öka inslaget av aktiv förvaltning av bolaget, säger Lars Linder-Aronson.

# Caroline Bertlin kommer att leda den dagliga verksamheten i Centeni i rollen som operativ chef (CEO). Hon var tidigare arbete som ansvarig för omstruktureringen av Centeni åt The Royal Bank of Scotland.

# My Gross kommer att etablera ett team för marknads- och hyresgästrelationer. Hon kommer närmast från rollerna som centrumledare för Hötorgs City och det egna företaget Gross Säljande Attityder.

Parallellt förstärks Centenis organisation med ytterligare tre heltidstjänster.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige