Image

Här är branschens bästa arbetsplatser

Event För tionde året i rad listar Great place to work Sveriges bästa arbetsplatser. Tre branschbolag kniper fina placeringar i listorna.
Publicerad den 16 Mars 2012

I går publicerade Great place to work den tionde årliga listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Listorna är baserade på organisationsstorlek.

Kungsleden placerar sig på andra plats i kategorin medelstora organisationer.
- Jag är väldigt stolt över att Kungsleden även i år finns med bland Sveriges bästa arbetsplatser och att vi dessutom lyckats avancera till en andra plats. Den här utmärkelsen är mycket glädjande och jag ser det som ett kvitto på att våra insatser kopplat till medarbetarengagemang går i rätt riktning. Trivsel på arbetsplatsen är centralt för såväl motivation som resultat, säger Kungsledens HR- och kommunikationsdirektör Cecilia Gannedahl.

I samma kategori placerar sig Newsec på sjätte plats.
- Det är oerhört glädjande att Newsec Asset Management åter placerar sig, och dessutom klättrar, på tio-i-topp listan över Sveriges bästa arbetsplaster. Newsec arbetar målmedvetet med värdegrunden ”Passion för kollegor och kunder” samt fokuserar på att utveckla företagskulturen och arbetsmiljön i syfte att attrahera branschens bästa kompetens, säger Björn Lindeborg, vd för Newsec Asset Management.

I kategorin små organisationer placerar sig Tenant & Partner på en andra plats.

Listorna:

Stora organisationer
1 Microsoft
2 Accenture
3 Enfo Sweden
4 Rejlers
5 Klarna
6 Hilti
7 Adecco
8 IFS
9 QlikTech
10 McDonald's

Medelstora organisationer
1 SAS Institute
2 Kungsleden
3 Centiro Solutions
4 Diversify Consulting Group AB
5 Stretch
6 Newsec
7 Cinnober Financial Technology AB
8 DGC One
9 Frontit AB
10 Aleris Geriatrik Nacka
11 Siemens Healthcare Diagnostics
12 Affecto
13 Meltwater Group
14 Blocket
15 Sick IVP

Små organisationer
1 W.L. Gore & Associates Scandinavia
2 Tenant & Partner
3 Elicit
4 JSC IT-partner AB
5 Navigio Rekrytering & Ledarskap
6 Transcendent Group
7 Trygghetsstiftelsen
8 Concrete IT
9 Bouvet
10 Devoteam

De stora organisationerna har 250 eller fler medarbetare. På listan över de medelstora organisationerna rankas arbetsplatser med 50 - 249 medarbetare. För femte året i rad publicerar man även en lista över små organisationer med 20 – 49 medarbetare.

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige