Image

Hansson säger upp sig – får ingen fallskärm

JURIDIK Roy Hansson, som i går kväll suspenderades från sitt uppdrag som vd för HSB Skåne, valde på tisdagen att självmant säga upp sig. Därmed går han miste om en fallskärm värd drygt 4,6 miljoner kronor.
Publicerad den 1 April 2008

I helgen avslöjade tidningen Sydsvenskan skandalerna kring ledningen för HSB Malmö. Nära släktingar till vd:n Roy Hansson har fått stora hyresrabatter och Hansson själv har kört en lyxbil i miljonklassen som tjänstebil.

Både HSB:s riksorganisation och HSB Skåne har tagit kraftigt avstånd från både Roy Hansson och Larry Andow, som fram till krismötet i måndags kväll var styrelseordförande i HSB Malmö.

Nu är både Hansson och Andow borta från organisationen.
"Efter att ha brustit mot av styrelsen beslutad arbetsordning har HSB Skånes ordförande Larry Andow ej längre styrelsens förtroende och har därmed avgått med omedelbar verkan", skriver HSB Skåne i ett pressmeddelande

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige