Image
Handelsbanken förlänger sitt hyreskontrakt på Första Långgatan i Göteborg.
Handelsbanken förlänger sitt hyreskontrakt på Första Långgatan i Göteborg. Bild: Wallenstam

Handelsbanken förlänger och utökar hos Wallenstam

Uthyrning Handelsbanken på Första Långgatan i Göteborg moderniserar sina kontorsytor och förlänger kontraktet med fem år och Handelsbanken på Avenyn tillförhyr ytterligare yta hos Wallenstam. Efter tillförhyrningen får de två bankkontoren mer moderna om kundanpassade bankmiljöer om totalt 1 500 kvadratmeter.
Publicerad den 15 Mars 2021

Handelsbanken på Första Långgatan 24-26 har suttit i sina lokaler en längre tid och väljer nu att modernisera sina kontorsytor med hållbarhet, ökad digitalisering och kundmötet i fokus. Det blir fler moderna mötesrum, ett nytt pentry och loungemiljö samt bättre personalutrymmen för den aktiva personalen.
– Vi trivs fantastiskt bra med både läget och kontoret i sig här i Masthugget och ser fram emot en anpassning av lokalerna för att både möta kunderna på bästa sätt i framtiden och samtidigt skapa en modern, hållbar och trivsam miljö för våra medarbetare, säger Anders Olausson, kontorschef för Handelsbanken på Första Långgatan.

På Kungsportsavenyen 34 utökar Handelsbanken sina lokalytor och växer efter en tillförhyrning till nästan 800 kvadratmeter. Lokalen kommer att anpassas i samband med det och beräknas stå klar under våren.
– Avenyn har ett väldigt bra läge och vi trivs utmärkt bra i våra lokaler. I och med tillförhyrningen kommer vi att bli några fler på plats och stärka upp vårt erbjudande med fler specialister för att möta kundernas efterfrågan, säger Veronica Wallin, kontorschef för Handelsbanken på Kungsportsavenyen 34.
– Det är väldigt roligt att Handelsbanken väljer att växa och utveckla sina lokaler för en ännu bättre kundupplevelse tillsammans med oss. Både Avenyn och Masthugget är väldigt populära områden i de mest centrala delarna av Göteborg, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige