Image

Han ersätter Lennhammar på Steen & Ström

Karriär Ted Mattsson ersätter Erik Lennhammar på posten som Development Director på Steen & Ström. Han kommer närmast från en liknande tjänst på SGA Fastigheter i Stockholm som äger, utvecklar och förvaltar arenorna i Globen området.
Publicerad den 20 Maj 2014
Ted Mattsson. Bild: Steen & Ström
Ted Mattsson. Erik Lennhammar. Bild: TIAA Henderson
Erik Lennhammar. Wilner Anderson. Bild: Steen & Ström
Wilner Anderson.

Ted Mattsson är byggingenjör med 20 års gedigen erfarenhet av att leda fastighetsutvecklingsprojekt inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Han har tidigare erfarenheter både som beställare och entreprenör från köpcentrum, idrottsarenor, restauranger, sjukhus och kyrkor. Han har också haft ansvaret för utvecklingen och färdigställandet av prisbelönta Tele2 Arena.

Ted Mattsson har även bidragit med sin expertis inom Development och arenadesign rörande möjligheterna att hålla ett framtida Vinter-OS i Sverige och har tidigare arbetat på WSP Management samt NCC Construction som Project Manager & Site Manager.

- Handelsdestinationer utgör en hörnsten i vårt samhälle. Här görs många inköp och viktiga vardagsärenden uträttas. För att skapa hållbara destinationer som möter människors ständigt förändrade behov och förväntningar så krävs framsynthet och en aktiv utveckling. Jag ser fram emot att få utveckla Steen & Ströms köpcentrum i denna anda, säger Ted Mattsson.

Ted Mattsson är 41 år och bor på Tyresö tillsammans med sin blivande fru, två katter och femton gitarrer. Han beräknas börja sin anställning den 18 augusti.

- Ted Mattssons bakgrund och erfarenheter är precis det vi behöver och vi är glada att kunna hälsa honom välkommen till Steen & Ström Sverige som ny Development Director, säger Wilner Anderson, Country Manager på Steen & Ström.

För cirka två veckor sedan meddelades också att Wilner Andersson lämnar sin tjänst nu i sommar. Sökandet efter hans ersättare pågår.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige