Image
Magnus Björkander.
Magnus Björkander. Bild: Wästbygg

Han efterträder Henninge på Wästbygg Projektutveckling

Karriär Wästbygg Gruppen utser Magnus Björkander till vd för koncernbolaget Wästbygg Projektutveckling. Han har närmast varit vice vd för bolaget.
Publicerad den 5 Februari 2019

Han efterträder Åsa Henninge, som lämnade vd-posten i slutet av 2018.

– Magnus Björkander har med 20 år i branschen den gedigna kunskap som ger rätt förutsättningar att fortsätta att utveckla Wästbygg Projektutveckling, säger Wästbygg Gruppens koncernchef Jörgen Andersson. Han har också i sin roll som vice vd visat rätt kvalifikationer och det ledarskap som vi eftersträvar.

– För mig är Wästbygg ett bolag med stort hjärta och goda värderingar som kombinerat med ett drivet affärsmannaskap gör oss till en stark aktör på marknaden, säger Magnus Björkander själv. Jag ser mycket fram emot att driva och fortsätta utveckla vårt projektutvecklingsbolag.

Magnus Björkander tillträdde som vd för Wästbygg Projektutveckling på måndagen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige