Image

Han blir vd för Bostadsbyggen

Bolag Från den 1 augusti 2018 tar Daniel Toftskär, marknadsområdeschef för Riksbyggens Fastighetsförvaltning Sydost, över som ny vd för Bostadsbyggen AB i Jönköping. Bostadsbyggen AB ägs till 50 procent av Riksbyggen och 50 procent av Region Jönköping Län.
Publicerad den 19 Juni 2018
Daniel Toftskär. Bild: Bostadsbyggen AB
Daniel Toftskär.

– Jag ser fram i mot uppdraget som vd för Bostadsbyggen AB och vill arbeta för en fortsatt bra relation till våra kunder, säger Daniel Toftskär.

Bostadsbyggen i Jönköping AB är ett fastighetsbolag som ägs gemensamt av Region Jönköping Län och Riksbyggen. Fastigheter finns i Jönköping, Huskvarna och Värnamo.

Fastighetsbeståndet består av kontorslokaler, hyreslägenheter och en gruppbostad som vi utvecklar och anpassar i nära relation med våra hyresgäster.

Daniel Toftskär har arbetat på Riksbyggen i tre år och kommer att sköta arbetet som vd för Bostadsbyggen AB parallellt med sin tjänst som marknadsområdeschef. Tidigare har Daniel Toftskär arbetat som regionchef inom ICA-koncernen och inom Clas Ohlson med ansvar för etableringar.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige