Image
Erik Visteus.
Erik Visteus. Bild: Profi Fastigheter

Han blir transaktionschef på Profi

Bolag Profi stärker sitt investeringsteam genom att rekrytera Erik Visteus till en ny tjänst som transaktionschef.
Publicerad den 24 Oktober 2019

Erik Visteus har 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från rollen som Investment Director på Capman Real Estate. Innan dess var han National Director inom Capital Markets på JLL. Han har tidigare även arbetat på NCC och HSH Nordbank. Erik Visteus är utbildad civilekonom från Stockholms Universitet.
– Jag är mycket glad för att kunna välkomna Erik till Profi Fastigheter som transaktionschef. Med sin djupa erfarenhet från kapital- och fastighetsmarknad kommer Erik att bli en stor tillgång för Profi Fastigheter och vår investeringsverksamhet. Profi står inför en stark tillväxt och kommer vara mycket aktiv på transaktionsmarknaden framöver, säger vd:n Thomas Sipos.
– Jag tycker det skall bli mycket roligt att få bidra till Profi Fastigheters fortsatta tillväxt. Med Profis affärsidé, starka kapitalbas och unika organisation ser jag goda möjligheter att ansvara för många spännande investeringar i framtiden, säger Erik Visteus.

Erik Visteus tillträder sin tjänst i november 2019.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige