Image
Jesper Åman.
Jesper Åman. Bild: Mia Strömberg

Han blir ny vd för Täby Park

Bolag Jesper Åman blir ny vd för Täby Park. Han tar över efter Anna Galli som tillträder rollen som styrelseordförande i bolaget.
Publicerad den 26 Augusti 2020

Jesper Åman, blir ny vd för Täby Park. Han har arbetat på Täby Park som vice vd under de senaste två åren. Jesper är civilingenjör och har lång erfarenhet av bostadsbyggande och infrastrukturprojekt främst på JM. Han har bland annat jobbat som projektledare för utbyggnaden av Liljeholmskajen.
– Jag tycker det ska bli oerhört spännande att få ta över ledarskapet för Täby Park, ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt med en verksamhet som kommer att pågå i 20-30 år framåt. Vi bygger en stadsdel som blir lika stort som Enköping och det kommer att vara en av Täbys största arbetsplatser under lång tid framöver, säger Jesper Åman.

Nuvarande vd Anna Galli kommer att tillträda som styrelseordförande.
– Täby Park kommer att bli en fantastisk spännande del av Täby. Jag ser mycket fram emot att följa utvecklingen av stadsdelen i min nya roll. Att lämna över vd-uppdraget till Jesper känns bra! Med sin erfarenhet kommer han tillsammans med övriga medarbetare att kunna driva planering och genomförande av stadsdelen på ett bra sätt. Jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med honom i min nya roll, säger hon.
– Genom att Anna och Jesper axlar rollerna som ordförande och vd säkerställer vi rätt kompetens, bra samarbete och den kontinuitet som behövs för det fortsatta arbetet framåt med vår spännande stadsdel Täby Park, säger avgående styrelseordförande Annika Berg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY