Image

Han blir ny vd för Micasa

Karriär Patrik Emanuelsson har blivit utsedd till ny vd för Micasa Fastigheter. Han tillträder den 5 augusti och ersätter Anders Nordstrand som nu blir vd för Bostads AB Mimer i Västerås.
Publicerad den 14 Juni 2013
Patrik Emanuelsson Bild: Svenska Bostäder
Patrik Emanuelsson

Patrik Emanuelsson kommer närmast från Svenska Bostäder där han har arbetat sedan 2000 och varit vice vd och chef för förvaltningsavdelningen sedan 2006.

Han har tidigare arbetat som driftchef inom IT på Svenska Kraftnät och IT-chef på Försvarets Materielverk.

– Patrik tar med sig sin långa bransch- och yrkeserfarenhet till sitt nya uppdrag som vd på Micasa Fastigheter. Han är väl förtrogen med de utmaningar vi står inför, har ett tydligt kundfokus där han tillsammans med sina medarbetare arbetat systematiskt och nått nivåer för kundnöjdhet som är bland de högsta i branschen. Jag ser mycket fram emot att välkomna honom hos oss på Micasa, säger Joakim Larsson, äldre- och ytterstadsborgarråd och ordförande i Micasa Fastigheter.

– Jag är tacksam att få möjligheten att bli Micasas nya vd. Det är en stor och spännande utmaning och ett uppdrag där jag får fortsätta arbeta med fastigheter och människors boende i en kombination som känns oerhört stimulerande. Stadens demografiska utveckling visar att det framtida behovet av människors boende, äldre - och omsorgsboende är enormt stort, säger Patrik Emanuelsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY