Image
Stefan Rånes.
Stefan Rånes. Bild: Skara kommun

Han blir ny vd för Mariehus

Bolag Stefan Rånes slutar efter sommaren som vd för Centrumbostäder i Skara. I höst börjar han som vd för Mariehus, det kommunägda bostadsföretaget i Mariestad.
Publicerad den 7 Juni 2019

Stefan Rånes efterträder Jari Lalli som vd för Mariehus.
– Jag är oerhört nöjd över min tid i Skara. Bolaget har haft en fantastisk resa från låga vinster till att idag leverera ett jättebra resultat. Jag har haft tio lärorika år och vill ta tillfället att tacka alla som har varit med på resan, säger Stefan Rånes.

Han gör sin sista dag för Centrumbostäder den 31 augusti och tillträder sin nya tjänst i september.
– Vi kan bara gratulera Stefan till nytt jobb och Mariehus till en riktigt bra rekrytering! Stefan har lyft hela fastighetsbolaget i Skara under sina drygt tio år här. Han har drivit igenom byggnationer och fått samman Näringsrådhuset i Skara och Centrumbostäder till en helhet. Han lämnar bolaget välskött, med bra resultat som lever upp till ägarens krav, säger styrelsens ordförande Thomas Karlsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige