Image
Erik Öhrling blir ny vd för Lulebo.
Erik Öhrling blir ny vd för Lulebo. Bild: Lulebo

Han blir ny vd för Lulebo

Bolag 47-årige Erik Öhrling, som närmast kommer från posten som vd för det kommunalt ägda renhållningsbolaget Lumire, tar över ledningen av Luleås allmännyttiga bostadsföretag under andra halvan av januari 2020.
Publicerad den 28 Oktober 2019

– Rekryteringsgruppen, som har bestått av mig själv samt ytterligare tre ledamöter i bolagets styrelse, har haft en tuff men rolig uppgift, säger Kent Ögren, styrelseordförande i Lulebo. Vi har jobbat snabbt och effektivt, med sökaren inställd på ett tydligt mål, och vi är förstås mycket glada och nöjda över att kunna berätta att vi nu har en överenskommelse med en erfaren och driven person som gillar utmaningar och som passar perfekt för jobbet! Lulebo står inför en period som, bland annat, kommer att kännetecknas av omfattande underhållsarbeten. Erik och hans bakgrund och tidigare erfarenhet av exempelvis underhållsfrågor, kommer att bli en stor tillgång för bolaget i detta arbete.
– Jag har trivts otroligt bra i min roll och med verksamheten och människorna på Lumire men efter drygt fyra år på jobbet har det blivit dags för mig att gå vidare, säger Erik Öhrling. Jag ser fram emot mitt nya uppdrag och tror och hoppas att det blir en riktig utmaning. Det ska också bli roligt att, för första gången, jobba med frågor som verkligen knyter an till min utbildning. Mina nya medarbetare kommer att märka att jag som ledare och kollega är rak, ärlig och väldigt målfokuserad - och när människorna är med kommer vi också att nå resultaten.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige