Image

Han blir ny vd för Fastighetsägarna Stockholm

Karriär Styrelsen i Fastighetsägarna Stockholm har utsett Oskar Öholm till ny vd. Han ersätter Billy McCormac som efter fem år har valt att gå vidare.
Publicerad den 17 Maj 2018
Oskar Öholm. Bild: Fastighetsägarna Stockholm
Oskar Öholm.

Oskar Öholm tillträder under hösten 2018.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Oskar. Med hans långa erfarenhet från partipolitiken får vi en vd med stor kunskap om politiska processer och opinionsbildning såväl som förståelse för medlemsorganisationens särskilda förutsättningar. Jag och styrelsen är övertygade om att Oskar Öholm kommer att kunna vidareutveckla det som Billy McCormac har byggt upp och leda Fastighetsägarna Stockholm till nya framgångar, säger Inger Olsson Blomberg, tillträdande styrelseordförande i Fastighetsägarna Stockholm.

Oskar Öholm kommer närmast från Moderaterna där han har arbetat som chefsombudsman för Stockholms stad och län. Dessförinnan var han seniorkonsult på Paues Åberg Communication och satt i riksdagen för Moderaterna mellan 2006 och 2014.

– Jag är mycket glad och hedrad att få leda en organisation som företräder en viktig del av samhällsbygget. Fastighetsbranschen har stor betydelse för hela Stockholmsregionens fortsatta tillväxt. Jag ser fram emot att tillsammans med Fastighetsägarna Stockholms medarbetare, styrelse och medlemmar ta nästa steg i organisationens utveckling, säger Oskar Öholm.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige