Image

Han blir ny vd för Ernst Rosén

Karriär Johan Eriksson efterträder Thomas Lundh som vd för Ernst Rosén den 1 september 2017. Han kommer senast från en tjänst som vd för byggbolaget Flodéns, ett helägt dotterbolag i Ernst Rosén-koncernen.
Publicerad den 5 Maj 2017
Johan Eriksson. Bild: Ernst Rosén
Johan Eriksson.

– Johan har vi lärt känna väl under hans tid på Flodéns och sett vad han tillsammans med alla medarbetare har uträttat. För den fortsatta utvecklingen i koncernen känns det väldigt bra att få med Johan som ny vd och vi känner en trygghet i att Ernst Rosén kommer att vidareutvecklas väl under hans ledning, säger Reine Rosén, styrelseordförande, Ernst Rosén.

– Thomas stora personliga engagemang och omtanke för medarbetare och kunder under tolv år som vd hos oss på Ernst Rosén har varit starkt bidragande till vår utveckling och ligger samtidigt till grund för bolagets framtid. Med sina trettio års erfarenhet ser vi det som en tillgång att Thomas fortsätter vara kvar i koncernen och arbeta med styrelseuppdrag, fortsätter han.

Johan Rosén och Per Rosén, fjärde generationens ägare, behåller sina nuvarande operativa roller i bolaget.

– Att få möjligheten att representera och verka i ett så genuint och etablerat företag som Ernst Rosén ser jag verkligen fram mot. I uppdraget kommer jag att arbeta med en helhet och bredd i Ernst Roséns verksamheter kombinerat med ett nära samarbete i organisationen, säger Johan Eriksson.

I april blev det klart att Ernst Rosén återigen är ensam ägare av Flodéns och bolaget är nu ett helägt dotterbolag i koncernen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige