Image
Carl Zetterqvist blir ny vd för SPG i Sverige.
Carl Zetterqvist blir ny vd för SPG i Sverige. Bild: SPG

Han blir ny Sverigechef för SPG

Karriär Carl Zetterqvist har utsetts till vd för Scandinavian Property Groups svenska verksamhet.
Publicerad den 28 Maj 2019

Han är i dag partner och chef för investeringar och asset management på SPG:s Stockholmskontor. Han har arbetat på SPG i fem år. Tidigare var han på RBS och Nordisk Renting.

Han tar över den nya rollen från Christian Olofsson, som fortsatt kommer att vara verksam inom SPG med fokus på transaktioner.

– Den svenska bostadsmarknaden har sedan hösten 2017 varit mycket utmanande. SPG har identifierat flera spännande möjligheter i dagens marknad och har för avsikt att genomföra flera förvärv av byggrätter under andra halvåret 2019. Jag är övertygad om att Carl är rätt person till att fortsäta arbetet med att utveckla vår satsning inom bostäder och samhällsfastigheter i Sverige, säger Knut Holte, managing partner på SPG.

SPG:s organisation består av 15 anställda med kontor i Oslo och Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tarpen i ny satsning – "mycket hårdare konkurrens nu"

Transaktioner Tarpen Nordic var tidiga in i dagens kanske hetaste segment – samhällsfastigheter. För snart två år sedan avyttrade Tarpen hela sitt bestånd – nu bygger man upp ett nytt, inom samma segment och med samma investerarklientel som tidigare. Grundaren Mark Butler berättar här om den nya satsningen och om vad bolaget är mest intresserat av framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY