Image
Erik Langby.
Erik Langby. Bild: Sigtunahem

Han blir ny ordförande för Sigtunahem

Bolag Sigtunahem har en ny styrelseordförande. Det är Erik Langby (M), som tar över efter Peter Kockum (M). – Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby.
Publicerad den 18 April 2019

Erik Langby kommer till Sigtunahem med mycket omfattande erfarenhet av fastighets- och stadsbyggnadsfrågor. Sigtunahems nye styrelseordförande kommer ursprungligen från Nacka där han var kommunstyrelsens ordförande i 30 år, men bor sedan sex år tillbaka i Sigtuna.

Peter Kockum lämnar nu inte bara ordförandeskapet utan också Sigtunahems styrelse som han suttit med i sedan 2002.
– Jag vill rikta ett varmt och innerligt tack till Peter Kockum för hans insatser under de nästan 20 åren i Sigtunahems styrelse och för ett utomordentligt väl utfört ordförandeskap de senaste två åren, säger Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande (M), och fortsätter:
– Samtidigt är det med stor glädje och tillförsikt som jag välkomnar Erik Langby som ny ordförande. Det innebär att Sigtunahem nu får ytterligare en mycket kompetent och erfaren person som ordförande och under hans ledarskap kan arbeta vidare mot ökad lönsamhet och nöjda kunder.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige