Image
Erik Langby.
Erik Langby. Bild: Sigtunahem

Han blir ny ordförande för Sigtunahem

Bolag Sigtunahem har en ny styrelseordförande. Det är Erik Langby (M), som tar över efter Peter Kockum (M). – Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby.
Publicerad den 18 April 2019

Erik Langby kommer till Sigtunahem med mycket omfattande erfarenhet av fastighets- och stadsbyggnadsfrågor. Sigtunahems nye styrelseordförande kommer ursprungligen från Nacka där han var kommunstyrelsens ordförande i 30 år, men bor sedan sex år tillbaka i Sigtuna.

Peter Kockum lämnar nu inte bara ordförandeskapet utan också Sigtunahems styrelse som han suttit med i sedan 2002.
– Jag vill rikta ett varmt och innerligt tack till Peter Kockum för hans insatser under de nästan 20 åren i Sigtunahems styrelse och för ett utomordentligt väl utfört ordförandeskap de senaste två åren, säger Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande (M), och fortsätter:
– Samtidigt är det med stor glädje och tillförsikt som jag välkomnar Erik Langby som ny ordförande. Det innebär att Sigtunahem nu får ytterligare en mycket kompetent och erfaren person som ordförande och under hans ledarskap kan arbeta vidare mot ökad lönsamhet och nöjda kunder.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige