Image
Jonas Thyrsson.
Jonas Thyrsson. Bild: Fastighets AB L E Lundberg

Han blir ny fastighetschef på Lundbergs

Bolag Fastighets AB L E Lundberg har utsett Jonas Thyrsson till ny chef för fastighetsutveckling. Han ersätter Mattias Markström som går vidare till NCC Building.
Publicerad den 5 Februari 2019

– Det är en väldigt inspirerande utmaning att ta över ansvaret som chef för fastighetsutveckling, säger Jonas Thyrsson. Min ambition är ett fortsatt fokus på att skapa kundnytta genom kvalitativa och kostnadseffektiva projekt där långsiktighet och hållbarhet alltid är prioriterade delar. Tillsammans med mina medarbetare är jag övertygad om att vi kommer nå fortsatt framgång.

Jonas Thyrsson har arbetat med projektutveckling inom Lundbergs de senaste tio åren. Han har projektlett många stora projekt, bland annat pågående nybyggnationen Kvarnbacken i Norrköping om 392 lägenheter.
– Vi är väldigt glada att Jonas har tackat ja till tjänsten som chef Fastighetsutveckling, säger Louise Lindh, vd för Fastighets AB L E Lundberg. I Jonas får vi en god ledare som brinner för sitt jobb och som genom sin erfarenhet och stora kompetens kommer vara med och utveckla Lundbergs.
Jonas Thyrsson tillträder tjänsten 1 april 2019.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige