Image

Han blir ny fastighetschef för Einar Mattsson

Bolag Martin Fors tillträdde den 1 september tjänsten som fastighetschef på Einar Mattsson. Martin Fors är civilekonom och kommer närmast från Trygg Hansa där han haft rollen som Head of Finance Operations.
Publicerad den 4 September 2017
Martin Fors. Bild: Åke Gunnarsson /VUE AB
Martin Fors.

Fastighetschefen har ägaransvaret för Einar Mattsson-sfärens fastigheter. Det innebär bland annat att Martin Fors är den person som företräder Einar Mattssons fastighetsägande på marknaden.

– Våra fastigheter är våra finansiella muskler och gör att vi kan utveckla nya bostäder och återinvestera i befintliga fastigheter över konjunkturcyklerna. Martin Fors kommer med sin kompetens kunna bidra till en jämn och trygg värdeutveckling, säger Stefan Ränk, Einar Mattsons koncernchef och tillika en av ägarna.

– Våra kunder bidrar till värdet på fastigheterna. Initialt kommer jag att arbeta för att sätta ett ännu tydligare få in kunden i centrum för vår affär. Eftersom vi befinner oss på en marknad där priset på vår tjänst regleras är det en stor utmaning, säger Martin Fors, nytillträdd fastighetschef.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige