Image
Bild: Istock

Han blir ny CFO på Hifab

Bolag Hifab Group AB har anställt Robert Johansson som ny CFO.
Publicerad den 7 Februari 2020

Hifab Group AB har anställt Robert Johansson som ny CFO, detta som ett led i successionsplaneringen där nuvarande CFO, Elisabeth Brattlund, går i pension. Robert Johansson kommer närmast från en roll som CFO för Meritmind koncernen och innan dess som CFO för JKL Group och Softronic AB. Han tillträder sin tjänst senast 1 maj 2020 och kommer ingå i koncernledningen.
– Vi är mycket glada över rekryteringen av Robert Johansson. Robert har gedigen erfarenhet, från konsult- och projektverksamheter, inom ekonomi och redovisning och med ett stort affärsfokus, vilket vi kommer dra stor nytta av, säger Patrik Schelin, vd på Hifab.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Söderlundh: Så slår coronakrisen mot fastighetsmarknaden

Bostäder Coronakrisen har slagit till med full kraft och med den följer stor osäkerhet framöver för många branscher. I en intervju med Fastighetssverige berättar Pangeas analyschef Mikael Söderlundh om vilka segment som krisen kan slå hårdast mot och varför det samtidigt finns en starkt motståndskraft på den svenska fastighetsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY