Image

Han blir Jari Lallis efterträdare

Bolag SKL Fastigheter, Service AB och Slussgården har rekryterat Lars Kinneholm som ny vd. Lars Kinneholm kommer närmast från tjänsten som Portfolio Manager på SEB Investment Management, Real Estate.
Publicerad den 23 Mars 2017
Lars Kinneholm. Bild: Slussgården
Lars Kinneholm.

Lars Kinneholm har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har genom detta byggt på sig en gedigen kompetens inom fastighetsförvaltning genom bland annat stora fastighetsutvecklingsprojekt, transaktionsfrågor och facility management.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på SKL Fastigheter och Service AB och fortsätta Slussgårdens framgångsrika resa med att utveckla fastighetsbeståndet och övriga serviceleveranser. Det känns också spännande att bli verksam i ett fastighets- och servicebolag som månar om långsiktiga kundrelationer och har stora ambitioner med sin verksamhet, säger Lars Kinneholm.

– Det gläder oss oerhört att vi rekryterat Lars och styrelsen är övertygad om att Lars med sin bakgrund kommer tillföra stora värden för bolagets utveckling, säger Lena Dahl, styrelseordförande SKL FS.

SKL Fastigheter och Service AB har genom Slussgården fokuserat på att utveckla det befintliga fastighetsbeståndet och öka fastighetsinnehavet med förvärv av Snäckan 8, Lammet 17, Hantverkshuset 38 och Hantverkshuset 39 i Stockholms centrala delar. I verksamheten ingår också FM-tjänster i egen regi, konferensarrangören Konstella och de interna funktionerna digitalsupport och konferensvåningen Tolvan.

Lars Kinneholm tar över rollen efter Jari Lalli, som i sin tur kommer föreslås att väljas in i bolagets styrelse vid kommande bolagsstämma.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så gick det för Wework i börsdebuten

Bolag Coworking-jätten noterades i New York på torsdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY