Grundtanken med den nya restaurangen är att erbjuda vällagad snabbmat, gjord på färska råvaror. Förutom hamburgare kommer man även att erbjuda flera vegetariska/veganska rätter.
– Vi vill fortsätta att utveckla vår Foodcourt och vill kunna erbjuda något för alla. Pure Fastfood har ett väldigt intressant koncept som ligger helt rätt i tiden, med fokus på högkvalitativa råvaror och mat som lagas från grunden, säger Thomas Johansson, vd för Balticgruppen Fastighet som förvaltar Utopia Shopping.
– Hemligheten med god snabbmat är att det inte finns någon hemlighet. Det handlar om kunskap, kvalitet och en kärlek till råvarorna och det är precis det vi fokuserar på. Vi tillagar all mat i restaurangen, maler färsen och bakar brödet. Allt för att våra besökare ska få en matupplevelse de vill komma tillbaka till, säger Robin Kerttu, en av grundarna av Pure Fastfood.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av H2M Fastighetsteknik, en del av CBRE
Bolag Tillväxten står i fokus när David Carlsson talar om vad han vill åstadkomma som ny vd för Diös. Bolaget ska vara både köpare och säljare och många stjärnor verkar stå rätt för den marknad de agerar på. På flera håll ser han att norra Sverige är mindre volatilt än storstäderna och att utmaningarna är färre – men först behöver man hantera en nedgång i uthyrningsgraden.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.