Image

H&M:s jättesatsning till Göteborg

Göteborg Arket kommer till Göteborg och öppnar sin första konceptbutik i Västsverige i Wallenstams lokaler på Östra Hamngatan 39 / Kungsgatan 52 från och med vintern 2018-2019. På tre våningsplan kommer H&M-gruppens nya butikskedja att varva stilrena, tidlösa klädkollektioner med utvalt köks- och livsstilssortiment tillsammans med en kaféverksamhet.
Publicerad den 7 Maj 2018
Arket öppnar i Göteborg. Bild: Wallenstam
Arket öppnar i Göteborg.

Arket erbjuder ett brett men noga utvalt sortiment för herr, dam, barn och hemmet samt ett vegetariskt kafé under ett och samma tak. Som ett komplement till de egna kollektionerna finns också handplockade produkter från ett femtiotal andra varumärken.

– Vi ser fram emot att öppna ännu en butik här på hemmaplan. Det är en fantastisk adress i hjärtat av Göteborgs främsta shoppingområde där vi får möjlighet att möta våra kunder och presentera bredden i Arkets utbud på ett fint sätt, säger Lars Axelsson, Managing Director Arket.

Arket lanserades på Regent Street i London samt online på 18 europeiska marknader i augusti i fjol, och har sedan dess öppnat i bland annat Köpenhamn, Amsterdam och Bryssel.

Fastigheten där Arket kommer att öppna sin nya konceptbutik uppfördes 1804.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige