Image

H&M hyr 20 000 kvadratmeter i Marievik

Uthyrning H&M fortsätter att satsa på Marievik i Liljeholmen, och har förlängt sitt hyreskontrakt med AMF Fastigheter för fastigheten Marievik 19 fram till 2026.
Publicerad den 5 Juni 2017
H&M förlänger sitt hyreskontrakt i Marievik. Bild: AMF Fastigheter
H&M förlänger sitt hyreskontrakt i Marievik.

Totalt kommer H&M att hyra mer än 20 000 kvadratmeter. Under de kommande åren kommer H&M tillsammans med AMF Fastigheter att anpassa lokalerna för ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

H&M har hyrt av AMF Fastigheter i Marievik sedan 2008 och har kontinuerligt ökat lokalstorleken. Med det nya hyreskontraktet hyr H&M hela Marievik 19:s kontorsyta.

– Vi är otroligt glada över att H&M valt att fortsätta satsa på Marievik. Området har en stor potential och kommer att fortsätta att utvecklas positivt. H&M är mycket viktigt för att få en bra blandning av verksamheter som fyller Marievik, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

– Vi har bedrivit verksamhet i Marievik i mer än ett decennium i lokaler anpassade för vårt arbetssätt, vilket ger oss bra förutsättningar för vår fortsatta expansion. Närheten till Stockholms innerstad och bra kommunikationer är också något som uppskattas av våra medarbetare, säger Håcan Andersson, H&M. 

AMF Fastigheter äger sex kontorsfastigheter i Marievik med en uthyrbar area på cirka 100 000 kvadratmeter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige