Image

Gunnar Östenson slutar på Briggen

Karriär Gunnar Östenson slutar på egen begäran som vd för Briggen.
Publicerad den 24 Januari 2014

Tage Christoffersson, mångårig vd på Eklandia, och nu affärsutvecklare på moderbolaget Castellum, går redan i dag in som tillförordnad vd i väntan på en mer permanent lösning.

- Jag kommer under en övergångsperiod att hjälpa Tage och avsluta en del ärenden jag håller på med, säger Gunnar Östenson till Fastighetssverige.

Varför slutar du?
- Det är inget konstigt alls med det här, jag känner att jag behöver ladda batterierna. Jag ska ta det lugnt ett tag, jag har inget nytt konkret på gång.

Gunnar Östenson tillträdde som vd 1 september 2006 har sedan dess arbetat med att utveckla Briggen inom service och värdskap, med kunden i centrum.

Under Gunnar Östensons tid har Briggen förutom en mängd projekt i varierande storlek, färdigställt Edison Park i Lund, Fullriggaren 4 i Västra Hamnen i Malmö, Pumas nya lager i Helsingborg. Dessutom har Briggen etablerat sig i Danmark med en verksamhet som fortsatt väntas växa.

- Jag vill tacka Briggens alla kunder och affärspartners för denna tid och framför allt rikta ett tack till alla mina medarbetare i Briggen för ett fantastiskt engagemang och driv de gångna åren, säger Gunnar Östenson.

- Jag vill också önska Briggen och dess medarbetare lycka till i det fortsatta arbetet med att utveckla servicen och värdskapet till våra kunder – jag är övertygad om att de kommer lyckas utmärkt.

Briggen är ett dotterbolag till börsnoterade Castellum. Nyligen utsågs Cecilia Fasth till ny vd för systerbolaget Eklandia, där hon efterträder Tage Christoffersson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Jag har en väldig respekt för den här situationen"

Bolag Fabeges vd Stefan Dahlbo kommenterar för Fastighetssverige hur affärerna går i coronatider. Vi frågar om de har tvingats stoppa några projekt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY