Image
Stefan Johansson, Carl Strufve, Grosvenor
Stefan Johansson, Carl Strufve, Grosvenor Bild: Grosvenor

Grosvenor rekryterar från H&M-gruppen

Karriär Grosvenor har rekryterat Stefan Johansson som asset manager. Han kommer från H&M-gruppen där han har lång erfarenhet från ledande befattningar.
Publicerad den 16 Januari 2019

I Sverige äger och utvecklar Grosvenor Europe Skärholmen Centrum, Haninge Centrum, Väsby Centrum, Bålsta Centrum, Burlöv Center och Lidingö Centrum.

Stefan Johansson tillträdde tjänsten som som asset manager 14 februari.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Stefan. Med sin gedigna erfarenhet från retailsidan kommer han att spela en viktig roll i arbetet med att utveckla våra fastigheter och anpassa dem till ett delvis nytt konsumentbeteende, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

Stefan Johansson har 17 års erfarenhet från H&M-gruppen där han sedan 2011 varit Head of Expansion för gruppens samtliga varumärken på den svenska marknaden. Tidigare erfarenhet på H&M inkluderar ledarroller inom global expansion, försäljning och inköp.

– Jag ser fram emot att arbeta med att utveckla Grosvenors fastigheter i Sverige. Med sitt långsiktiga perspektiv och fokus på social hållbarhet på är det ett mycket spännande företag att vara del av, säger Stefan Johansson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige