Image
Grandab Fastigheter köper i Göteborg.
Grandab Fastigheter köper i Göteborg. Bild: Grandab Fastigheter

Grandab Fastigheter köper i Göteborg

Transaktioner Grandab Fastigheter köper 3 400 kvadratmeter kontor och lätt industri i Göteborg.
Publicerad den 2 April 2019

Grandab Fastigheter har förvärvat fastigheten Krokslätt 34:18, Göteborg med adress Ebbe Lieberathsgatan 28-30/Katrinedalsgatan 2. Fastigheten innehåller kontor och lätt industri och har en uthyrningsbar yta om cirka 3 400 kvadratmeter. Den största hyresgästen är Kinnarps. Affären har skett som bolagstransaktion och fastigheten har tillträtts 29 mars.
– Fastigheten är belägen i Göteborgs södra centrum utmed Mölndalsvägen. Närområdet är expansivt och har i närtid utvecklats med både bostadsbebyggelse och lokaler till en attraktiv blandstad. Flera projekt planeras och fastigheten ligger mitt i pågående och planerad utveckling som innebär nya moderna stadskvarter nära skolor, service, mycket god kollektivtrafik och med kort avstånd till både Göteborg och Mölndals innerstad, säger Mikael Hasselberg, ordförande i Grandab Fastigheter.

Säljarens rådgivare i affären var Catella och Werks och köparen företräddes av Advokatfirman Allié.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY