Image
Götenehus bygger i Höör.
Götenehus bygger i Höör. Bild: Götenehus

Götenehus bygger radhus i Höör

Bygg/Arkitektur I Sätofta, Höörs kommun, uppför Götenehus Brf Sätofta Hage med 28 bostadsrätter i två olika radhusutföranden om 80 och 106 kvadratmeter. Försäljningen är redan igång i samarbete med Fastighetsbyrån.
Publicerad den 16 Juni 2021

Radhusen ligger placerade runt den lugna innergatan med 1-planshusen på den västra sidan och 1,5-planshusen på den östra sidan mot det vidsträckta haglandskapet.
– Sätofta Hage är en riktig familjeidyll. Här är så lugnt och vackert, just ett sådant område man vill att sina barn ska växa upp i, säger Sofia Danås, projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Försäljning pågår i samarbete med Fastighetsbyrån i Höör. Spaden i backen planeras preliminärt till december i år och inflyttning av första etappen i maj 2023.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige