Image
Kristina Alvendal kommer till Göteborg 400+ den 21 maj.
Kristina Alvendal kommer till Göteborg 400+ den 21 maj. Bild: Alvendal AB

Göteborg 400+ – unika erfarenheter från politiken och ägarsidan

Göteborg 400+ Göteborgs framtidsseminarium Göteborg 400+ innehåller ett stort stadsutvecklingstema som inleds med att stadsbyggnadsexperten och den före detta politikern Kristina Alvendal delar med sig av sina tankar och unika erfarenheter av olika roller när stora projekt ska genomföras. I dag är sista dagen för att utnyttja 4 för 3-erbjudandet till seminariet.
Publicerad den 18 April 2019

Att genomföra stora stadsutvecklingsprojekt med visioner som bas förutsätter en god samverkan mellan politiker, tjänstemän, allmänheten och det privata näringslivet. Alltför ofta hejdas utvecklingen av att de olika parternas intressen inte kan förenas. Vilka är framgångsfaktorerna och var finns fällorna? Kristina Alvendal, före detta stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd (M) i Stockholm, numera stadsbyggnadsexpert och inblandad i flera olika projekt delar med sig av sina erfarenheter.

Sedan hon lämnade politiken har Alvendal bland annat varit vd för Airport City Stockholm och driver nu eget företag. Bland annat leder hon utvecklingen i Värtahamnen (där det för övrigt anordnas äggjakt i dag!) där flera fastighetsbolag utvecklar en aktivitetsbaserad stadsdel där 5 000 människor kommer att bo och 10 000 kommer att arbeta. Hon är även ordförande i Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna, där nomineringsprocessen är öppen nu.

Göteborg 400+ är ett utpräglat framtidsseminarium om fastighetsmarknaden och stadsutveckling i morgondagens Göteborg.
Du ser programmet här och du anmäler dig här. I dag är sista dagen för vårt BOKA TIDIGT-erbjudande – anmäl fyra personer, betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige