Image
Marcus Birro kommer till seminariet Göteborg 400+ den 21 maj.
Marcus Birro kommer till seminariet Göteborg 400+ den 21 maj. Bild: Privat

Göteborg 400+ Marcus Birro om Göteborgs själ

Göteborg 400+ Poeten, skribenten och författaren Marcus Birro har ett komplicerat förhållande till Göteborg, staden han växte upp i men flydde från i början av 2000-talet. Hur ser han på staden och dess framtid i dag? Missa inte framtidsseminariet Göteborg 400+ den 21 maj.
Publicerad den 3 Maj 2019

Marcus Birro är uppvuxen i Angered och var på 1990-talet en självklar del av Göteborgs underground-kultur, en tid han bland annat beskriver i romanen "Att leva och dö som Joe Strummer". Han var en ung poet och författare som kände sig missförstådd av staden och lämnade den år 2004.

Han bor i dag på Södermalm i Stockholm, men har nu en annan syn på Göteborg. Läs gärna hans tankar från 2017 om staden och mötet med stadens förre starke man Göran Johansson.

På seminariet Göteborg 400+ berättar Marcus Birro om sin syn på Göteborgs framtid från sitt nuvarande perspektiv. Hur ser stadens själ ut, i dag och i framtiden?

Göteborg 400+ är den göteborgska fastighetsbranschens främsta framtidsseminarium. Här diskuteras de stora planerna och de stora långsiktiga utmaningarna, som integrationen, hållbarheten och digitaliseringen. Bland talarna återfinns bland andra Fastpartners Sven-Olof Johansson, Victoria Parks Per Ekelund, stadsbyggnadsexperten Kristina Alvendal och stadsarkitekt Björn Siesjö.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Göteborg 400+

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen 36.

När: Tisdag 21 maj 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Göteborg 400+ är den göteborgska fastighetsbranschens framtidsseminarium nummer 1.

Här diskuteras de stora frågorna – mer hållbarhet, integration och stadsutveckling än aktuella yielder och hyresnivåer.

Hur vill vi att Göteborg ska utvecklas de närmaste decennierna och vad innebär utvecklingen för affärsmöjligheterna inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn?

Det handlar om visioner, stora tankar och möjligheter – men även om de svårigheter, utmaningar och problem vi står inför när framtidens stad ska förverkligas.

Seminariet arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se som även bland annat arrangerar den anrika Lokalmarknadsdagen i Göteborg tillsammans med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa om 2017 och 2018 års event.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

 

Se filmen från 2019 års event här:


Partners:

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY