Image
Daniel Gorosch och Henrik Granström tar plats i Novis styrelse.
Daniel Gorosch och Henrik Granström tar plats i Novis styrelse. Bild: Novi Real Estate

Gorosch och Granström till Novis styrelse

Bolag Branschprofilerna Daniel Gorosch och Henrik Granström tar plats i Novi Real Estates styrelse.
Publicerad den 1 December 2020

Henrik Granström har en gedigen bakgrund inom konsult- och fastighetsbranschen där han bland annat har varit verksam i 16 år inom Newsec- och Strongholdkoncernen, där han under åtta år innehade rollen som vice vd i Stronghold. Han valde för ett par år sedan en annan livsstil i västra Härjedalen och driver i dagsläget en investeringsverksamhet med fokus på proptech/digitalisering samt är styrelseledamot i ett antal bolag, bland andra Elbilio AB och Fyrfasen Energi AB.

Daniel Gorosch har en gedigen erfarenhet av både finans- och fastighetsbranschen och var under elva år verksam inom JLL varav sju år som vd för den svenska verksamheten. För närvarande är han operativ och vd i sitt nystartade fastighetsbolag Harvesta Fastigheter AB samt innehar styrelseuppdrag inom bland andra Willhem och AMF Fastigheter.

– Både Henrik och Daniel har gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen samt att utveckla bolag och kommer att vara betydelsefulla resurser för den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Vi ser verkligen fram emot ett framgångsrikt styrelsearbete tillsammans och välkomnar båda till styrelsen i Novi, säger Novis styrelseordförande Sture Kullman.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Unibail-Rodamco-Westfields besked efter beslutet i arenafrågan

Bolag Göteborg har valt väg i frågan om evenemangsområdet. Det tidigare planerna på ett köpcentrum stryks och istället satsar man på bostäder kring de nya arenorna. Ett besked som innebär att slutet för Unibail-Rodamco-Westfields stora planer för området. För Fastighetssverige kommenterar bolagets Senior Advisor, och tidigare Norden-vd, Lars-Åke Tollemark kommenterar beskedet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY