Image
Anna Molén.
Anna Molén. Bild: Genova Property Group

Genova stärker ledningsgruppen med stadsutvecklingschef

Bolag Genova stärker upp ledningsgruppen med Anna Molén och inrättar även ett nytt affärsområde med fokus på stadsutveckling.
Publicerad den 8 Januari 2019

Anna Molén är planeringsarkitekt och har under senaste åren lett kvalificerade stadsutvecklingsprojekt, planprogram och detaljplaner. Hon har drygt tolv års erfarenhet som konsult inom stadsplanering och som ansvarig planarkitekt i Sundbybergs stad. Sedan drygt ett år är hon ansvarig för stadsutveckling på Genova.
– Stadsutveckling blir en allt viktigare del i Genovas långsiktiga affär och Anna har under det gångna året som ansvarig för alla våra pågående och planerade detaljplaner gjort ett fantastiskt arbete med att utveckla detta, kommenterar Michael Moschewitz, vd för Genova Property Group.
– Kombinationen av långsiktighet och affärsmässighet är utmärkande hos Genova och jag tycker det bekräftas genom att bolaget nu satsar ytterligare på stadsutvecklingsdimensionen. Det känns både inspirerande och viktigt att få vara med i det steget, säger Anna Molén, chef stadsutveckling på Genova.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige