Image
Michael Moschewitz, vd för Genova.
Michael Moschewitz, vd för Genova. Bild: Genova Property Group

Genova köper i Upplands-Bro

Transaktioner Genova köper två fastigheter i Viby, Upplands-Bro, för 45 miljoner kronor.
Publicerad den 10 December 2019

Genova har avtalat om att förvärva fastigheterna Viby 19:29 och 19:33 i Upplands-Bro till ett underliggande fastighetsvärde om 45 miljoner kronor.

Fastigheterna innehåller verkstad, kontor och lagerlokaler med strategiskt läge i Viby, med en total uthyrbara area om cirka 4 400 kvadratmeter samt med 15 000 kvadratmeter mark. I samband med förvärvet tecknas ett nytt tioårigt hyresavtal med den befintliga hyresgästen Microprecision AB till ett årligt hyresvärde om cirka 3,6 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här är marknadsläget för bostadsbyggande

Bolag Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion och kontraktssumman uppgår till 402 miljoner kronor. Liselott Bergkvist, regionchef på Peab i Göteborg, beskriver de stora skillnader som nu finns mellan olika delar av marknaden, vilka delar som går bra och vilka som går sämre.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY