Image
Michael Moschewitz.
Michael Moschewitz. Bild: Genova Property Group

Genova hyr ut 5 600 kvadratmeter

Uthyrning Genova Property Group har framgångsrikt genomfört ett antal strategiska uthyrningar om cirka 5 600 kvadratmeter i Stockholm och Lund med ett årligt hyresvärde om cirka 5 miljoner kronor.
Publicerad den 22 November 2019
Annons
Image

I fastigheten Stapelbädden 3 på Gåshaga, Lidingö har Genova hyrt ut närmare 3 000 kvadratmeter till Gåshaga Marina & Montage. Hyresavtalet löper i 7 år med ett årligt hyresvärde om 1,9 miljoner kronor. I Åkersberga och fastigheten Runö 7:84 har Genova utökat och förlängt hyresavtalet med Sthlm Norr Fysio & Gym om cirka 800 kvadratmeter. Hyresavtalet löper i 8 år med en årshyra om 0,9 miljoner kronor.

I Norrtälje och fastigheten Gördelmakaren 5 har nytt hyresavtal tecknats med Sportringen om cirka 1 000 kvadratmeter. Hyresavtalet löper i tio år med en årshyra om en miljoner kronor. I samband med den uthyrningen är fastigheten fullt uthyrd. Slutligen har nytt hyresavtal tecknats i Gustavshem 6, Lund där Öresunds Veterinärklinik utökat och förlängt sitt hyresavtal till augusti 2026. Totalt är uthyrningen närmare 800 kvadratmeter med en årshyra på cirka 1,1 miljoner kronor.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hallengren om konkurserna i beståndet och förvärvsplanerna

Bolag Wihlborgs levererar ett stabilt resultat under rådande omständigheter och balansräkningen är fortsatt stark. Företagets vd Ulrika Hallengren berättar för Fastighetssverige hur de upplever corona i sin vardag, hur det ser ut med konkurser bland hyresgästerna och vilka förvärv de gärna gör.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY