Image
Bild: Nicklas Tollesson

Generationsväxling på Newsec i Göteborg

Karriär Lennart Blomgren, marknadschef på Newsec Asset Management i Göteborg, går i pension i början av nästa år. Hans efterträdare är utsedd.
Publicerad den 21 September 2011
Carl Petre tar över efter Lennart Blomgren. Bild: Nicklas Tollesson. Bild: Nicklas Tollesson
Carl Petre tar över efter Lennart Blomgren. Bild: Nicklas Tollesson.

Carl Petre, 32, har arbetat som kontraktsförvaltare på Newsec i fem år. Han tillträder den nya tjänsten 1 februari 2012, då Lennart Blomgren går i pension efter 40 år på den göteborgska lokalmarknaden.

- Jag fyller 67 i januari. Det är nästan så att jag biter mig i tungan när jag säger det, jag tror det knappt själv, säger Lennart Blomgren till Fastighetssverige.
Blomgren började på lokalmarknaden redan 1972.

- Jag började 1972, då arbetade jag på kommunen med att hyra in lokaler, jag var ett slags kommunal tenant rep-are, säger Lennart Blomgren.

- Det var ett bra sätt att komma in i branschen. Det gav en oerhörd känsla för hur marknaden fungerar, även om den då såg helt annorlunda ut. Det var ju bara kontakter direkt med fastighetsägarna, det fanns inget som liknade Newsec på den tiden.

I mitten av 80-talet började han på Alexanderssons, gick senare vidare till Diligentia innan han kom till Newsec 1999. De senaste fem åren har han varit marknadschef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige