Image

GE Capital Real Estate hyr ut i Danderyd

Uthyrning GE Capital Real Estate har hyrt ut cirka 500 kvadratmeter i fastigheten Svärdet 7 på Svärdvägen i Danderyd till HSB Omsorg.
Publicerad den 14 Maj 2012
Johan Wästlund. Bild: GE Capital Real Estate. Bild: GE Capital Real Estate
Johan Wästlund. Bild: GE Capital Real Estate.

HSB Omsorg har tecknat ett femårigt avtal och flyttar in i sina nya lokaler i december 2012.

HSB Omsorg erbjuder hemtjänst och hushållsnära tjänster samt driver äldreboenden. Organisationen tillhör kooperationen och ägs av HSB:s medlemmar.

- Vi är mycket glada över att ha slutit avtal med GE Capital Real Estate gällande nya lokaler får vårt huvudkontor i närheten av Mörby centrum. Vi kommer att öka vår tillgänglighet och få bättre lokaler som är mer ändamålsenliga för vår verksamhet. Kontoret har bland annat en trevlig utbildningslokal och rymliga gemensamhetsutrymmen. Det är också en fördel att det ligger på gångavstånd till bra kommunikationer och ett stort serviceutbud. Vi ser fram emot flytten och är övertygade om att vårt nya kontor kommer att uppskattas av såväl medarbetare som kunder och andra externa kontakter, säger HSB Omsorgs vice vd Anna Lindström.

- Vi har märkt en ökande efterfrågan på lokaler i våra välbelägna och flexibla fastigheter inom Danderyd Kontor de senaste månaderna. Det är mycket glädjande att kunna hälsa HSB Omsorg välkomna som kund hos oss, säger Johan Wästlund, vd för GE Capital Real Estate i Norden.

Fastigheten Svärdet 7 ligger på Svärdvägen 3-33 i Danderyd och har en total uthyrningsbar yta på cirka 41 000 kvadratmeter. Efter uthyrningen till HSB Omsorg är uthyrningsgraden i fastigheten 92 procent.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige