Image
GBJ och Kaminsky Arkitektur vinner markanvisningstävling i Skövde.
GBJ och Kaminsky Arkitektur vinner markanvisningstävling i Skövde. Bild: Kaminsky Arkitektur

GBJ vinner markanvisning i Skövde

Bygg/Arkitektur GBJ Bygg har vunnit markanvisningstävlingen för Korgstolen i Trädgårdsstaden, Skövde.
Publicerad den 13 Maj 2022

Förslaget ritades av Kaminsky Arkitektur och innehåller 15 radhus i en bostadsrättsförening. För att bidra till diversiteten i området har tre olika lägenhetstyper stagits fram. De kommer att fördelas beroende på efterfrågan.

– För Trädgårdsstaden har vi arbetat med en sinnrik utveckling av den klassiska lockläcktpanelen som skapar identitet och småskalighet, säger Joakim Kaminsky, Kaminsky Arkitektur.

– GBJ Bygg utvecklar bostäder i hela södra Sverige, med denna tävlingsvinst är vi mycket glada över att ytterligare utveckla vår närvaro i Skövde. Vi ser nu fram mot ett fortsatt givande samarbete med Skövde kommun och Kaminsky Arkitektur, säger Johan Wiman, GBJ Bygg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige