Image
Elisabet Karlsson.
Elisabet Karlsson. Bild: Gate 46

Gate 46 rekryterar — från musikbranschen

Karriär Gate 46 växer ytterligare och rekryterar Elisabet Karlsson som marknadsansvarig. Hon har sedan 2012 drivit sitt eget företag som frilansande sångerska. Efter flera år på Wallmans Salonger och samarbeten med olika artister tar hon sig nu an marknadsföring i fastighetsbranschen.
Publicerad den 10 September 2019

Som egen företagare och musiker har Elisabet Karlsson många års erfarenhet av att marknadsföra sig själv och sitt varumärke. Inom musikbranschen är det viktigt att skapa och bibehålla goda relationer till kunder och branschkollegor, vilket är något som Elisabet tar med sig in i det nya uppdraget på Gate 46. I och med rekryteringen av Elisabet ser Gate 46 fram emot att komma ännu närmre sina kunder och mötas på fler platser än de traditionella.

— I takt med att Gate 46 växer mycket inom både befintliga och nya affärsområden är vår media-plattform en allt mer viktig nyckel för framgång för att nå våra kunder där de är. Därför är vi väldigt stolta över att ha rekryterat Elisabet som är expert på kundbemötande och som har mycket erfarenhet av att ta plats på sociala plattformar, säger Fredrik Widing.

— Det som fick mig att fastna för Gate 46 är deras nytänkande, att hela tiden röra sig framåt. Det är högt i tak och nya idéer får utrymme och uppmuntras, något som passar mig som kommer från en kreativ bakgrund. Det ska bli en otroligt spännande utmaning att få Gate 46 att nå ut till våra kunder på fler plattformar. Det är ett inspirerande team att komma in i och jag ser fram emot att få ta del av den kompetensen som de besitter, säger Elisabet Karlsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Företaget minskade risken för arbetsplatsolyckor tack vare nudging

Bygg/Arkitektur Med enkla medel och en knuff i rätt riktning har Wästbygg lyckats ändra attityden kring säkerhet ute på byggena. Nu heter det "aj!" och "oj!" när man lämnar in ett tillbud, något som fått rapporteringen att öka med 87 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY