Image
Karin Johansson.
Karin Johansson. Bild: Real Competence

Går från Midroc till Real Competence

Karriär Karin Johansson är det senaste tillskottet till affärsområde rekrytering inom Real Competence.
Publicerad den 21 Februari 2020

– Vi erbjuder våra kunder gedigen fastighetskompetens i kombination med expertis inom rekrytering. Karin som person och hennes profil passar därför väl in hos oss och vi är mycket glada att ha henne som en del av vårt team, säger Farnaz Mortazavi, chef Rekrytering på Real Competence.

Karin Johansson har genom sina tidigare anställningar i olika befattningar hos bland annat Midroc Properties och Vasakronan lång erfarenhet från fastighets- och samhällsbyggnadssektorn inom områdena förvaltning, fastighetsutveckling, projektledning och uthyrning. Hon har en examen som civilingenjör Väg- och vatten från KTH och kommer närmast från Midroc Properties i rollen som affärschef för kommersiell fastighetsutveckling i Stockholm.

– Jag har samarbetat med Real Competence i olika former och har alltid fått ett väldigt gott intryck. Jag tycker att det är oerhört kul att bli en del av ett kompetent team med stark förankring i branschen och hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från många år i fastighetsbranschen, säger Karin Johansson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige