Image

G&K Blanks anställer fastighetschef

KARRIäR Julas fastighetsbolag G&K Blanks fastigheter anställer Johan Carlberg som ny fastighetschef. Han tillträder 16 augusti.
Publicerad den 8 Juni 2010

G&K Blanks Fastigheter äger idag köpcentra och affärsfastigheter i ett tiotal städer i Sverige. Kärnan i verksamheten är affärsfastigheter knutna till Julas expansion och företaget har sitt säte i Skara.

G&K Blanks arbetar primärt med attraktiva och välskötta kommersiella fastigheter av bra kvalitet i områden med stark dragningskraft. Totalt förvaltar bolaget cirka 90 000 kvadratmeter fastighetsyta.

Karl-Johan Blank, vd och delägare G&K Blanks Fastigheter:

- G&K Blanks Fastigheter är ett ungt och expansivt fastighetsföretag som har vuxit snabbt. Vi vill nu ta nästa steg i företagets utveckling och då känns det mycket glädjande att kunna anställa Johan Carlberg som fastighetschef.

Johan Carlberg har en civilingenjörsexamen från Väg- och vatten på Chalmers i botten. Han kommer närmast ifrån en tjänst som teknisk chef på AB Skövdebostäder. Han har också jobbat för Peab och Skanska.

- Jag är en strategisk och engagerad person som drivs av utveckling och förändring och att leverera resultat tillsammans med andra. G&K Blanks är ett mycket spännande företag som jag har följt en tid och det ska bli en spännande utmaning att få vara med och utveckla våra fastigheter, säger Johan Carlberg.

Under 2009 förvärvade G&K Blanks ett flertal fastigheter tidigare knutna till Silvan.

Ombyggnationer av dessa fastigheter samt färdigställandet av nya Julahuset i Skara ligger främst på bordet för 2010.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige