Image
Åsa Vernersson, Andreas Petersson, Britt Aximon och Johan Sundqvist.
Åsa Vernersson, Andreas Petersson, Britt Aximon och Johan Sundqvist. Bild: Mölndala

Fyra nya till Mölndala

Karriär Mölndala, som utvecklar Forsåkerområdet i Mölndal, har utökat organisationen från sju till elva personer.
Publicerad den 17 Maj 2019

I och med det intensifierade arbetet mot kommande granskning har bolaget valt att plocka hem ett antal resurser som tidigare tagits in utifrån. Andreas Petersson har tagits in som kommunikatör med huvudsaklig uppgift att skapa digitalt innehåll och föra dialog med närboende, grannar och andra intresserade på sociala kanaler.

Mölndala består idag främst av projektutvecklare med olika kompetenser för att driva projektet framåt. Johan Sundkvist och Åsa Vernersson ansluter båda som projektledare med gedigen erfarenhet inom branschen. De kommer arbeta med att driva projektet till nästa steg och vara avgörande faktorer bland annat vad gäller planering och genomförande av utbyggnadsordningen.

– Det är ett oemotståndligt projekt, jag såg en möjlighet att få vara med att skapa något fantastiskt, säger Johan Sundkvist, projektledare på Mölndala Fastighets AB.

För att möjliggöra tätare arbetsprocesser kopplat till projektutveckling har en ekonomiansvarig anslutit till teamet. Britt Aximon med en bakgrund som redovisningsansvarig i ett stort bolag inom fastighetsbranschen och kommer bli en viktig pusselbit inför kommande arbete.

- Att få vara delaktig i detta häftiga projekt som fokuserar så stort på medborgarnas hela välmående känns väldigt roligt för min del. Med min långa erfarenhet av redovisning inom fastighetsbranschen kan jag vara ett stöd för mina kollegor och för projektet i helhet. Att jag helhjärtat kan fokusera på projekt på plats känns både rätt och klokt, säger Britt Aximon, ny ekonomiansvarig på Mölndala Fastighets AB.

Med nästan dubblerat manskap har Mölndala växt ur sina nuvarande lokaler och kommer därför vid årsskiftet flytta in i ett nytt kontor i en av Forsåkers äldre hus som just nu genomgår en omfattande renovering.

Det är en karaktäristisk byggnad från 1858 på övre delen av området på Kvarnbygatan 4. Renoveringen är den första av många vackra byggnader som kommer bevaras och bidra till att den gamla industrikänslan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Alingsås har alla förutsättningar att bli en riktigt attraktiv och växande stad"

Sverige Göteborg firar 400 år med pompa och ståt 2021. Men redan i dag är det dags för ett 400-årsfirande i Västsverige. Inför Alingsås jubileum frågade Fastighetssverige stadens store fastighetsson, Ola Serneke, om synen på sin hemstad, hur det är att verka i staden som fastighetsbolag och hur han ser på Alingsås framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY