Image

Fullt uthyrt hos Bonnier på Sveavägen

Uthyrning Epiceros har tecknat avtal för den sista kontorslokalen i Bonnier Fastigheters projekt Magasinet på Sveavägen 53 i Stockholm.
Publicerad den 25 Maj 2018
Magasinet. Bild: Bonnier Fastigheter
Magasinet.

Epiceros utvecklar programvara för onlinespel och hyr 360 kvm med inflyttning i oktober 2018. Cushman & Wakefield har bedrivit det exklusiva uthyrningsuppdraget.

I och med uthyrningen är Magasinet fullt uthyrt. Totalt omfattar Magasinet cirka 8 000 kvadratmeter kontor fördelat på åtta våningar samt gym och restauranger. Övriga större hyresgäster är bland annat BDO (cirka 4 000 kvadratmeter), JTI och Soundtrack Your Brand. Inflytt sker från juni till november för de olika företagen.

I Magasinet kommer Bonnier Service att driva ett servicekoncept med gemensam reception och konferens i anslutning till innergården samt touch down-arbetsplatser i loungemiljö.

– Vi är mycket glada att dessa företag ser sin framtid hos oss i Magasinet. Det är en unik produkt i en klassisk byggnad som skapats genom stora öppna ljusa ytor, moderna ytskikt och effektiva planlösningar. En nyckel till framgången är att vi kunnat erbjuda lokaler med flexibla lösningar, där våra nya hyresgäster kunnat forma ytan efter just sina behov i kombination med ett bra servicekoncept, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.

– Magasinet har varit ett oerhört roligt projekt att arbeta med. Uthyrningsarbetet har gått utomordentligt bra. Läget, produkten och servicen har skapat stort intresse och varit ett vinnande koncept, säger Jessica Gräsberg, Leasing Manager, Cushman & Wakefield.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige