Image
Klövern, med vd Rutger Arnhult, har nu fullt uthyrt i Köpenhamn.
Klövern, med vd Rutger Arnhult, har nu fullt uthyrt i Köpenhamn. Bild: Klövern

Fullt hos Klövern i Köpenhamn

Uthyrning Klövern har tecknat två hyresavtal i Köpenhamn, vilket innebär att bolagets bestånd i staden är fullt uthyrt.
Publicerad den 3 April 2019

Klövern har tecknat ett hyresavtal med Better Energy avseende 977 kvadratmeter kontorsyta i det så kallade Codan-huset på Gammel Kongevej. Inflyttning beräknas ske den 1 juli 2019.

Klövern har även tecknat ett hyresavtal med Banking Circle avseende 2 180 kvadratmeter i den nyligen förvärvade fastigheten på Amerika Plads. Inflyttning beräknas ske den 1 maj 2019. I och med denna uthyrning är fastigheten fullt uthyrd. Fastigheten, som har en uthyrningsbar yta om cirka 6 000 kvadratmeter, tillträddes så sent som i december 2018 och var då näst intill helt vakant.

Totalt sett, efter dessa uthyrningar, uppgår den ekonomiska uthyrningsgraden i Klöverns sju fastigheter i Köpenhamn till drygt 99,9 procent.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige