Image

Friskis & Svettis till Stinsen

Uthyrning Friskis & Svettis flyttar från Sollentuna till Stinsen Shopping Center i Häggvik. De nya lokalerna är på 2 100 kvadratmeter.
Publicerad den 14 Mars 2011
Annons
Image

Newsec Asset Management har genomför uthyrningen av lokalen, som man förvaltar på uppdrag av ING Real Estate.

- Antalet besökare kommer att öka ytterligare med denna etablering, samtidigt som det totala utbudet stärks, säger centrumchef Lotta Moos, vid Newsec Asset Management.

- ING är glada och stolta över att välkomna Friskis & Svettis till Stinsen. Friskis & Svettis är ett mycket starkt varumärke som passar perfekt i Stinsens profilering och som kommer att erbjuda ett mervärde till centrumets kunder, säger Karin Polstam som är asset manager på ING Real Estate.

- Friskis & Svettis Sollentuna är glada och förväntansfulla inför samarbetet med Stinsen och Newsec Asset Management. Lokalerna är perfekta för oss och läget mycket uppskattat. Det ska bli roligt att öppna Sollentunas finaste träningsanläggning i höst, säger Sven Egnell som är ordförande i Friskis & Svettis i Sollentuna.

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige