Image
Christian Wictorin, försäljningschef på IP Only.
Christian Wictorin, försäljningschef på IP Only.

Framtid: Intelligenta lyktstolpar styr staden

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Christian Wictorin är en av landets främsta experter på digitaliseringens påverkan på framtidens samhällsbyggnad och stadsutveckling. Han menar att intelligenta lampor och lyktstolpar snart kan vara hjärnorna som styr omgivningen. Hur ser affären ut och vilka möjligheter finns för fastighetsägare? Missa inte hans inspirerande föredrag på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg.
Publicerad den 9 Oktober 2017

Amazon har redan tagit patent på landningsbanor för drönare som ska landa på lyktstolpar för leveranser. Det är bara ett exempel på hur den nya tekniken ger nya användningsmöjligheter och i förlängningen leder till ett mer hållbart samhälle.

Christian Wictorin är sedan 1 september försäljningschef för IP Only i Sverige. Han var tidigare Manager för Smart City & Digital Strategy på WSP Sverige och har även arbetat för bland andra Com Hem och Teracom.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg äger rum på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg den 14 november. Du anmäler dig här - tills på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!.

Bland talarna återfinns visionärer som Alexander Bard vars föreläsning riktar in sig på vårt framtida digitala liv och Sisabs Niklas Dalgrip som ger handfasta råd om hur effektiv digital fastighetsförvaltning fungerar i dag.

Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige