Image
Utsikt från Foyens nya kontor i Stockholm.
Utsikt från Foyens nya kontor i Stockholm. Bild: Anders Nygren

Foyen flyttar till nya lokaler i Stockholm

Uthyrning Foyen Advokatfirma har tecknat ett nytt hyresavtal med Hufvudstaden och kommer att flytta sitt Stockholmskontor med närmare 50 medarbetare till Regeringsgatan 38 i NK-huset. Flytten äger rum den 15 april 2021 och är ett led i byråns satsning på att skapa en än mer modern och hållbar arbetsplats.
Publicerad den 19 Augusti 2020
Annons
Image

Foyens nya kontor på Regeringsgatan 38 i Stockholm ligger högst upp i NK-huset. Lokalerna omfattar cirka 1 200 kvadratmeter och kommer att anpassas utifrån byråns verksamhetsbehov i samarbete med Hufvudstaden och Studio Laaw.
– Foyen befinner sig i en spännande tillväxtfas och med målet att skapa en än mer modern och hållbar arbetsplats. Lokalen är modern och kommer helt och hållet att anpassas utifrån våra behov vilket var en stor del i valet av ny lokal. Vi ser fram emot att bli hyresgäst i Hufvudstadens fastighetsbestånd och har mycket stort förtroende för Hufvudstaden som fastighetsägare som vi ser kommer att möta våra behov under lång tid framöver, säger Maria Wallenborg Ekdahl, vd för Foyen.
– Vi är mycket glada att kunna välkomna Foyen till oss på Hufvudstaden. Som kontorshyresgäst i NK-huset har man tillgång till ett brett serviceutbud som stödjer deras affärsverksamhet, säger Anders Nygren, Hufvudstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Foyen Advokatfirma på Branschguiden

Foyen är en affärsjuridisk byrå inom projekt- och teknikrelaterad juridik som grundades 1987. Vår nisch finns inom bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv-och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet, IT-juridik samt branschöverskridande affärsjuridik. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Vi är idag ca 85 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Läs mer om Foyen Advokatfirma på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan redo att ta steget utanför Norden – och vill dubbla i Danmark

Bolag Efter att snabbväxande SBB blivit allt större – och passerat Castellum i fastighetsvärde – är Ilija Batljan och Co redo för nya jaktmarker. Dessutom vill bolaget dubbla sin danska portfölj – redan under 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY