Image

Första kontorshyresgästen till nya Centralen klar

Uthyrning De nya kontorslokalerna på Stockholms Centralstation har fått sin första hyresgäst. Det är IT-managementbolaget 3gamma som har tecknat avtal med Jernhusen om att hyra 580 kvadratmeter. De flyttar in den 1 september i år.
Publicerad den 23 April 2015
Annons
Image
Centralen i Stockholm. Bild: Jernhusen
Centralen i Stockholm. Kerstin Gillsbro. Bild: Jernhusen
Kerstin Gillsbro.

Centralstations läge med närheten till kollektivtrafiken i kombination med moderna lokaler och välplanerade ytor har varit viktiga parametrar för 3gamma i valet av nytt kontor. Företaget har även kontor på Centralstationen i Göteborg och vet värdet av att sitta nära kommunikationer.

- Vi behöver ett centralt kontor som är lättillgängligt för kunder och medarbetare. Det måste också finnas goda förutsättningar för att skapa en attraktiv arbetsmiljö anpassad för ett modernt sätt att jobba. Vi expanderar snabbt och behöver utrymme att växa. Stockholms Centralstation uppfyller dessa önskemål, säger Rickard Holmkvist, Chief Operating Officer på 3gamma.

Kontorslokalerna på Stockholms Centralstation har genomgått en omfattande renovering för att anpassas till dagens krav på ett modernt kontor. Samtidigt har Jernhusen behållit och återskapat stora delar av originalet från 1872 vilket innebär att hyresgästerna får något unikt - stora salar med högt i tak, trägolv och tidstypiska detaljer. Hyresgästerna har också enkel åtkomst till stationens breda utbud av service och butiker.

- Vi är glada över att få 3gamma som hyresgäster också på Stockholms Centralstation. Stationen erbjuder ett bra och modernt koncept i en fastighet med historisk miljö, säger Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Property Matchmaking med Relier

Presenteras av Relier Real Estate Advisor

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY