Image

Första konsult-appen med lediga lokaler

Mipim Colliers International kommer inom kort att lansera en app med lediga lokaler och fastigheter till salu. På Mipim gjordes affären med leverantören Lokalnytt – Fastighetssveriges systermagasin – klar. - Det är första gången vi säljer en app med lediga lokaler till en konsult, säger Lokalnytts Rolf Andersson.
Publicerad den 7 Mars 2012
Rolf Andersson och Dan Törnsten. Foto: Nicklas Tollesson. Bild: Nicklas Tollesson
Rolf Andersson och Dan Törnsten. Foto: Nicklas Tollesson.

Sedan tidigare har flera fastighetsbolag appar där företag kan leta bland bolagens lediga lokaler. Nu har Colliers International och Lokalnytt tecknat ett avtal om en app där kunderna kan hitta Colliers lediga lokaler och fastigheter till salu.

- Vi vill som vanligt ligga i framkant i utvecklingen. En app med lediga lokaler och fastigheter är vi, vad vi vet, först med på konsultsidan, säger Dan Törnsten, vd för Colliers International i Sverige.

- Appar är ett relativt nytt affärsområde för oss. Vi har ett par fastighetsbolag som kunder sedan tidigare och är glada över att också konsultsidan börjar använda sig av det här instrumentet, säger Rolf Andersson, Lokalnytts och Fastighetssveriges vd och grundare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige